Environ’s 2022 Holiday Gifting Collection | Dutch

Celebrate Beautifully met de 2022 Geschenkcollectie Voor de Feestdagen

Vier de feestdagen met Environ's exclusieve feestcollectie van prachtig samengestelde geschenksets met best verkopende formules, de nieuwste innovaties en limited-edition accessoires. Het is tijd om mooi te leven en mooi te vieren met gratis geschenken en buitengewone aanbiedingen.

Geschenksets zijn beschikbaar bij deelnemende Environ Skincare Professionals. Klik hier om een verkooppunt te vinden:

ZOEK EEN VERKOOPPUNT

De Multi-Masking Self Care Set bestaat uit het perfecte trio: Hydrating Clay Masque 25ml, Anti-Pollution Masque 25ml en Revival Masque 15ml die afzonderlijk of samen kunnen worden gebruikt om de huid te verhelderen, te verfijnen, te hydrateren, te zuiveren, te kalmeren en te verstevigen.
reisformaat • veel voordelen • voordelige prijs
Complete Care Gift Set is een krachtige combinatie van de bekroonde Contouring Cream 125ml, Derma-Lac Lotion 200ml en Vitamin A, C & E Body Oil 100ml, wetenschappelijk geformuleerd om de ruwe, droge, slappe en sinaasappelhuid gladder en steviger te maken.
gratis full-size Derma-Lac® Lotion 200ml
Reinig je huid, houd onzuiverheden in toom en maak de weg vrij voor een gezonde uitstraling met Environ's Clarity+ Clear Confidence Set; een complete huidverzorgingsoplossing met Sebu-Wash Cleanser 150ml, Sebu-Tone Clarifier 100ml, Sebu-ACE Oil 60ml, Sebu-Lac Lotion 60ml plus een Sebu-Clear Masque 15ml.
gratis full-size Sebu-Wash Gel Cleanser 150ml + Sebu-Clear Masque 15ml.
Ervaar de perfecte combinatie van krachtige Environ-formules in de Complete Focused Favourites Gift Set. Zes iconische Environ formules waaronder Youth EssentiA® Eye Gel 10ml, Super Moisturiser 15ml, Derma-Lac® Lotion 60ml en Body Oil 60ml, Hydrating Oil CapsulesRevival Masque 15ml allemaal verpakt in de limited-edition Environ Eco-Felt Cosmetic Bag gemaakt met 100% gerecycleerde plastic flessen.
gratis limited edition eco-vilten toilettasje + Body Oil 60ml + Derma-Lac Lotion 60ml
Geef uw huid deze feestdagen een boost met Environ's Limited Edition Deluxe Avance Moisturiser, met een extra 20ml gratis. Deze luxueuze crème en skin booster bevat een intelligente trilogie van peptidecomplexen, gespecialiseerde moisturisers en vitamine E die helpt om een algemene gehydrateerde en jeugdige uitstraling van de huid te verbeteren.
20ml gratis
Vier een gladdere, stevigere en natuurlijk vollere huid met het innovatieve niet-invasieve trio van Environ in de luxueuze Micro-Needling Fuller Effect Gift Set. Ervaar de kracht van Intelligente Prestaties op zijn best met twee bekroonde formules, 3DSynergé™ Filler Crème 30ml en Frown Serum 20ml gecombineerd voor gebruik met Environ's Micro-Needling Cosmetic Roll-CIT® voor next-level resultaten.
gratis Cosmetic Roll-CIT® + 20% korting op de Environ-boosters
Environ's Ultimate Skin Tech+ Electro-Sonic DF Mobile Gift Set bevat de revolutionaire DF Mobile en Avance Elixir 30ml, Environ's intelligente tri-peptide power booster. Wanneer ze samen gebruikt worden, geniet je van de voordelen van meer hoogwaardige huidingrediënten, daar waar de huid ze het meest nodig heeft.
gratis Avance Elixir 30ml
Vind je dichtstbijzijnde Environ Skin Care Professional hier:
VIND EEN VERKOOPPUNT
Algemene voorwaarden zijn van toepassing
×

×

Error!

Incorrect serial number please resubmit your details.

OK

×

Error!

It appears your device is already registered.
Please contact the stockist you purchased your device from to enquire further.

OK

×

loading

Please Wait

This may take a few minutes as we confirm your details.

 

×

Please confirm the following email addresses:


Please note that you will not receive your warranty if your email address is invalid.

CORRECT
EDIT

×
error: This content is protected.